Jumaat, 19 Mac 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD...


Assalamualaikum...
Firstly, terima kasih kepada Ummu Masyitah
kerana telah berbesar hati 
menghadiahkan award ini kepada blog
saya yang tak seberapa ni..
Sebenarnya saya tak perasan pun,
tapi bila dapat PM kat RH baru ler tahu.. 
Lorrr kena amik award rupanya ngeh3...
Nak dapatkan award ni,
ada syarat2 yang perlu diikuti dan kena tags juga..

Syarat-syarat seperti di bawah:
1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently
discovered and think are fantastic...
 

Hmm... puas jugak saya fikir...
rasanya kawan2 blogger saya semuanya fantastic..
tapi syaratnya cuma 15 Orang..
kepada yang tak tersenarai tu saya mintak ampun ya..
anda semua tetap fantastic..

ANTARANYA :













3. Contact said Blogs and let them know
they’ve won the award
4. State 7 things about yourself.

Tentang diri saya..
1. Saya seorang surirumah 
2. Seorang yang pemalu dan pendiam 
terutama dengan orang yang tak dikenali/baru dikenali..
3. Suka menghias rumah...
4. Suka melayan internet..
5. Suka shoping..
6. Suka makan2..
7. Suka jalan2..

Kepada semua yang tersenarai harap2 sudilah menerima
award ni dan juga sudi2kanlah jawab tag ni..
Sekian terima kasih daun keladi nehhhh...


5 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

dapat award lagi, ini yang buatkan lady terharu ni... :-) tq so much, nanti lady update kat dalam entry yang lady buat tu ye..
:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

dah buat...terima kasih

nuyue berkata...

terima kasih kak sue kasi nuyue award ni...nuyue dah buat sebelum ni..kalau ada masa nuyue buat lagi yer..muuuuahhhh utk kak sue

saSha a.K.a MumYalya berkata...

kak sue..terima kasih..terharu nye..nanti me update kat entry tu tau :)

sue79 berkata...

lady,
sama2..
dah pernah buat ei?
hihihi..

fiza,
dah buat? sama2 kasih

nuyue,
klu rajin buat la lagi..

saSha,
dah dapat ei? ketinggalan lrt betullah saya ni..
tu ler, jarang update blog lagi..