Selasa, 23 Mac 2010

~tAg 10~


 

Tag ini datangnya daripada LOL dan saSha aka Mumyalya..
Demi menghargai mereka berdua, saya cuba buat wlupun terlewat hehehe..
dan saya kena siapkan secepat mungkin kerana Aina sekarang ni asyik meragam
setiap kali saya menghadap komputer.. macam tu lah dia sekarang ni..
langsung taknak duduk..

Untuk menjawab tag ini ada caranya iaitu...

kepada seorang cahayamata perempuan iaitu Nur Aina Farhana.
Merupakan seorang surirumah sepenuh masa dan sering menghabiskan masa
depan komputer, membaca majalah , melayani suami dan anak tersayang 
dan pelbagai lagi rutin harian sebagai isteri dan ibu..

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Saya tidak mempunyai ramai kawan, hanya sebilangan sahaja..
Ramai yang dah lost contact..

[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
banyakkkkk sangat...

[4] Siapakah nama pasangan anda?
En. Razali

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
i) Baik hati..
ii) penyayang..
iii) tak kedekut langsung..
iv) sentiasa cuba memenuhi kemahuan saya..
v) senyumannya..

[6] Bila tarikh anda couple?
tak ingat langsung..
asalnya kami hanya kawan..

[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
hampir tak jadi kawen..
ngeh..

[8] Lagu tema cinta anda?
Lagu Jamal Abdillah..

[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Lebih berjaya dalam hidup..

[10] Tag 10 rakan ada yang lain
saya tag kepada semua kawan2 yang membaca tag ini..
harap sudi2kan lah ye membuatnya..
Sekian terima kasih..


3 ulasan:

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

nampak sungguh kak sue nak cepat masa jawab tag ni. aina tak bagi mama dok depan komputer...aina pun nak kot. hehe...

saSha a.K.a MumYalya berkata...

jawapan anda ringkas..padat dan tepat..haha..akk nak kejar aina ye..pepun,timakasih sbb rajin gak layan tag ni :)

sue79 berkata...

fiza,
nampak tergesa-gesa kan?
pening ngan kerenah aina sekarang ni yang tak bagi saya bersenang lenang sekejap.. klu blh nak suruh saya layan je dia bermain, maybe dia bosan sebab bermain sorang2.. sian dia..

saSha,
sama2.. bukan nak kejar aina tp bosan sebab aina ayik duk tarik2 je tangan ni nak ajak bermain.. skrg ni nak layan blog n forum lama2 pun dah tak boleh.. nama je online tp orgnye takde pun depan pc nih.. hehehe...