Isnin, 5 April 2010

~pHysio LaGi~


Assalamualaikum Wbt...
Dah lama tak bercerita tentang aina kat sini...
Sebenarnya takde idea nak share..
.
Hari ni pegi physio lagi...
Memandangkan ayahnya aina kena thumbprint (punch in) pukul 8.30 am
Pukul 8am kitaorang dah keluar rumah..
Biasanya kalau fisio mula pukul 10am, ayah aina akan berpatah balik
mengambil kami selepas punch in, tapi memandangkan
dah jadi cam 2,3 kali kerja..
(jarak pergi balik lebih kurang 1 jam)
maka terpaksalah aina bangun awal2 pagi...
mengamuk dia, malam semalam dah tido lambat...
pagi pulak kena bangun awal...

Dah 2 kali sesi jugak Puan Siow takde...
Dah digantikan dengan seorang therapis lelaki...
Nama dia pun ku tak tahu siapa...
Cam tak best pulak asyik bertukar2 orang...
Sib baik hari ni aina ceria je...
Aktivitinya biasalah asyik disuruh bangun, duduk...
aktiviti yang aina selalu buat...
Nampaknya kena pergi jugak sesi Gerak Kerja ni...
Sebab nampak aina tak fokus dengan apa yang disuruh...
Lupa pulak tadi nak bawak reference letter dari Paed ke OT...
Kot la boleh mintak tarikh ke...
Aisey...

5 ulasan:

Fatihah berkata...

Salam.. kesian aina kena bangun awal.. comel.

Sueriani Ali berkata...

Salam Fatihah...
Terima kasih kerana singgah...

Lady of Leisure berkata...

semoga aina akan terus ceria..
:)

Sueriani Ali berkata...

Thanks lady... (",)

qaseh mas berkata...

Salam sue

Aina, moga dirimu terus sihat selalu dan menjadi bintang dunia akhirat buat ayahbondamu.

Makcik je yang tak rajin nak gi Fisioterapi,selalu je miss. maklumlah makcik kena ikut masa yang ada pada uncle...:)