Isnin, 11 Januari 2010

Jalan Jalan Makan Makan


Semalam en. somi teringin nak makan roti bakar.. So, cam biasalah port kitorang kat Kluang Station yang terletak di Tesco Hypermarket, Melaka. Selalunya kitaorang pergi Tesco ni bukan sebab nak shopping pun, tp saja nak merasa keenakan toast bun yang berintikan butter juga kaya, bila dimakan panas2 intinya akan meleleh keluar..dan kopinya yang betul- betul kawww sampai semalam ku tak boleh tido akibat penangan kopinya..

tengokler aina tuh.. kiri kanan pegang roti.. dia pun suka sangat ngan ban bakar tuh..

5 ulasan:

idazs berkata...

kami pun suka makn kat kluang station nie...paling suka of course la roti+kopi dia kan...yang lain-lain, porridge, asam laksa, mmg maveles...penah pergi tak yang pure nya railway kat johor?

sue79 berkata...

sedapkan? tp yg pure nya lom pernah pegi.. pernah tgk dlm majalah 3 lama dulu..

Masyitah berkata...

sue,Mas ingatkan kluang station ni yang kat Kluang, Johor yang tepi stesen keretapi..rupanya yang kat Melaka

sue79 berkata...

hehehe.. skrg cawangan dia kat mana2 dah..

Annsyifa berkata...

ann pun suka kluang station ni..
selalu try yg kat ikano, mutiara damansara ni..
pastu kebetulan g johor..kitorang tryla yg kat kluang tu..memang sedap..lain dari yg franchise ni..
kalau ada masak lagi..memang nak g lagi..nyum2!