Isnin, 25 Januari 2010

TAG dari kengkawan..

Kawan2 lain semua dah buat TAG ni.. Saya je belum.. Ni ler first time saya buat TAG, sebelum2 ni tak pernah pun.. TAG ini datangnyer dari Kelly.. Kene buat jugak ni, satu cabaran menulis dengan tangan kiri..

Ni dia, tulisan cacing kepanasan.. Sory girls, saya takde pen marker. Ball pen pun boleh lah.. Layannnzzz..



opps.. agak2 lulus tak cikguuu?? hehehe

5 ulasan:

KELLY910 berkata...

salam sue79..
tahniah.. anda lulus coz berjaya juga buat tag ni ye.. amacam susah tak? ekeekekke.

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

ok la tu kak sue...
tulisan kita bagai cacing kepanasan...

Lady of Leisure berkata...

hehe comelnya...

sue79 berkata...

tq cikgu kelly.. sonang aje tuh..
fiza,cam cacing kepanasan kan?
lady, hahaha.. comer ke?

fisa othman berkata...

uwaaaaaaa semua dh wat ker...aduhhh dri ku juga lom wat lagi...nak kena babab nie..