Jumaat, 5 Februari 2010

Sesi Fisioterapi II

Sesi fisioterapi kali ni, aina diajar cara-cara untuk naik dan turun dari tempat tinggi supaya dia boleh naik turun sendiri dari katil atau tempat tido.

walaubagaimanapun, tetap nak duduk depan cermin

 
tertonggeng-tonggeng nak duduk sendiri


marah la tu!!

alamak! camna nak turun ni?

tolongggggggg!!!

Aduyaiiiiiiiiii, memang takleh wat ape ar ngan budak sorang ni, kalau dipaksa-paksa camnilah jadinye.Ni dah kira baguslah jugak daripada dulu, langsung taknak duduk...


5 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

alhamdulillah ada perkembangan positif... insyaAllah boleh...
:)

sue79 berkata...

yes lady, yakin boleh!!!

saSha a.K.a MumYalya berkata...

ala cian dia nangis..ehehe..takpe sue..slowly dia follow tu..
sue terapi ni nurse and doc yg sama jerkan?so aina dah biasa dgn diorang tak?kalu tukar2 orang..masalah tak?dia takut tak?huhu..ku terlebih bertanya ;p

sue79 berkata...

saSha,
selalu tukar2 orang.. yang kat dlm gambar tu budak2 pelatih, memang tiap kali datang orangnye lain2..
dulu selalu jugak dia takmo ngan budak2 pelatih ni, depend pada cara diorang ni melayan si aina.. pandai milih lak tu.. tp skrg dah ok la banding ngan dulu....

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

sofie kalau gi OT pun cam tu gak. kang tak pasal2 nak nangis....