Rabu, 9 Jun 2010

~Aktiviti Aina~

Just wanna share aktiviti2 yang sangat digemari aina...

baca buku ke wat sepah?

melaram/jalan2 naik kereta

tolong ibu lipat kain ke?

tolong kemas peti ais ibu

sangat suka main bola dan berkelah

tengok tv esp video muzik pelajar2 AF dan zikir munajat

dan 

*

*

*

*

*
mengintai jiran sebelah....
hehehe...

5 ulasan:

saSha a.K.a MumYalya berkata...

hehe..gmbar last paling gempak..
ape dok intai tu aina??ngeee :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

bestnye tgk aina gitu,kak...
dah pandai jalan yer...
kalau la sofie pandai jalan, mesti dia pun dok ngintip jiran sebelah gak. hehe....lucu la!
fiza tak sabar tunggu sofie jalan,kak!

Sueriani Ali berkata...

Adoiii sha, dia cukup suka duk kat tepi tingkap tu... kdg2 bangun je tido tengok dia dah berdiri kat situ...

Fiza,
Jalan berpimpin boleh la, kalau jalan sendiri belum g. Penakut betul dia tu... InsyaAllah, sofie pun pasti boleh berjalan suatu hari nanti, jangan putus harap ye...

DeLLa berkata...

amboi..boleh tahan yek si cinonet ni kak....keep up gud work...nnti bkn setakat boleh jalan2..siap berlari2 lg tu..jenuh la mak ayah nk kejar..hihi

Sueriani Ali berkata...

Della,
Tak sabar menunggu saat2 itu... :P